Amit a fotózásról tudni kell


Kedves Érdeklődő,
köszönjük megkeresésedet!

Ha még csak most keresed, hogy kit válassz fényképészednek, vagy már tudod, hogy velünk szeretnél remek képeket készíttetni, akkor nem árt tudnod, hogy hogyan is zajlik nálunk a teljes folyamat.

A kapcsolatot felveheted velünk weboldalunkon keresztül automatikus üzenetküldéssel (pld.: rákattintasz az egyéni porté fotózásnál az „Érdeklődöm” gombra és kitöltöd kapcsolati adatlapunkat), e-mailen, telefonon, skype-on, viber-en, instagram-on, twitter-en, ahogy csak szeretnéd (elérhetőségeink az oldal alján).

Akárhogy is vetted fel velünk a kapcsolatot, fotózás előtt minden alkalommal történik egy telefonos vagy személyes egyeztetés – fotózás típus függvényében -, hogy minden részletet pontosan átbeszéljünk: milyen jellegű képeket, milyen darabszámban, milyen hátterekkel szeretnél, stb; illetve az sem mellékes, hogy egy kicsit összeismerkedjünk.

Ha már ismerjük a pontos elvárásaidat, leegyeztetünk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot a fotózásra.
Azt azonban el kell mondanunk – sajnos sokszor futottunk már bele ilyesmibe -, hogy arra nincsen lehetőség, hogy ad hoc jelleggel, azonnal elkészítsük vagy átadjuk a képeidet a fotózást követően. Nálunk a fotózásnak több olyan előkészületi- és utófázisa is van, amiket a minőségi munka érdekében nem tudunk kihagyni, így ha azonnali és hamar fotózást és képeket szeretnél, akkor másik fotós csapatot kell keresned – bármilyen szívfacsaró is ez számunk -, mert mi a munkánkért jótállunk, kiállunk bárki előtt, de összecsapott munkát sosem vállalunk, és nyers (utómunkálatok nélküli) képeket semmilyen esetben nem adunk át.

Tehát megvan az időpontunk. Erről minden esetben küldünk ki részedre e-mailen egy „fotózás időpont visszaigazolás” tárgyú e-mailt. Az időpont akkor tekinthető visszaigazoltnak, miután e-mailünkre jóváhagyólag küldtél választ! Válasz hiányában a megbeszélt időpontot 48 órán belül töröljük.

Ha az időpont visszaigazolás sikeresen megtörtént, a fotózás előtti napokban még küldünk egy emlékeztető sms-t. Arra kérünk, hogy lehetőség szerint mindig pontosan érkezz, mert napirendhez vagyunk igazodva, előtted és utánad is nagy valószínűséggel zajlik fotózás, így fontos, hogy az adott időkeretben tudjuk elkészíteni a képeidet. Ha késel, és utánad is van fotózás, akkor a késés idejével a fotózás ideje automatikusan annyival csökken.

Miután megérkeztél, még egyszer, személyesen átbeszéljük a részleteket, leegyeztetjük a háttereket, esetleges ruhacseréidet, elkészítjük a sminkedet és a frizurádat – ha kérted -, majd elkezdjük a fotózást.

A fotózás során fényképész kollegánk mellett bent van kolleganőnk is, aki segít beállni a pózokba, kitalálja a Hozzád illő legmegfelelőbb beállásokat.

Fotózást követően az elkészült képeket átválogatjuk, töröljük a szakmailag alkalmatlan képeket, majd online képtárunkba a fotózást követő 24 órán belül (esküvői fotózás esetén 1 héten belül) feltöltjük a nyers (még utómunkálat nélküli) képeket, melyek közül Te válogatod ki a számodra megfelelőeket. Miután a képeket kiválogattad és a megrendelést elküldted részünkre, mi a kiválasztott képeket kb 20 munkanapon belül elkészítjük és átadjuk Neked.

Természetesen van lehetőség papírkép, fotókönyv, vászonkép, stb rendelésére is, ezeket kérés esetén átbeszéljük.

Időpont módosítás és lemondás – az alábbiakat kérjük ne vedd elrettentésnek, de fontos, hogy tiszteljük és megbecsüljük egymás idejét, munkáját!

Amennyiben a megbeszélt időpontra nem tudsz eljönni, ezt jelzed és helyette ÚJ IDŐPONTOT kérsz:

  • ha azt több, mint  a fotózás időpontja előtt 24 órával előbb jelzed Nekünk, az időpontodat rögtön át tudjuk tenni egy másik időpontra, minden felár megfizetése nélkül;
  • ha kevesebb, mint a fotózás időpontja előtt 24 órával előbb jelzed, akkor a foglalt fotózás árának az 50%-át lemondási díjként köteles vagy kifizetni;

Amennyiben a megbeszélt időpontra nem tudsz eljönni, új időpontot NEM KÉRSZ és a foglalást LEMONDOD:

  • ha több, mint a fotózás időpontja előtt 72 órán belül jelzed, akkor a foglalt fotózás árának az 50%-át lemondási díjként köteles vagy kifizetni;
  • ha kevesebb, mint a fotózás időpontja 72 órán belül jelzed, akkor a foglalt fotózás árának a 100%-át lemondási díjként köteles vagy kifizetni;

AMENNYIBEN A FOTÓZÁSON ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL NEM JELENSZ MEG, KÖTELES VAGY A FOGLALT SZOLGÁLTATÁSOK (FOTÓZÁS, SMINK, FRIZURA) ÁRÁNAK 200%-ÁT MEGFIZETNI!

A mielőbbi közös együttműködés reményében bízva, üdvözlettel,

Farkas Péter
Alba Wolf Photo


Térkép

Kapcsolat

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 135.
Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Adószám: HU14365412
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012. 

Skype: AlbaWolfPhoto
Viber: +36 (70) 671 0005
Whatsapp: +36 (70) 671 0005

Esküvői oldalunkat is ajánljuk szeretettel!

Alba wolf csoport
Skype