Amit a fotózásról tudni kellKedves Érdeklődő,

köszönjük megkeresésedet!

Ha még csak most keresed, hogy kit válassz fényképészednek, vagy már tudod, hogy velünk szeretnél Rád jellemző és minőségi képeket készíttetni, akkor nem árt tudnod, hogy hogyan is zajlik nálunk a teljes folyamat.

A kapcsolatot felveheted velünk weboldalunkon keresztül chaten vagy automatikus üzenetküldéssel (pld.: rákattintasz az egyéni porté fotózásnál az „Időpontot foglalok” gombra és kitöltöd kapcsolati adatlapunkat), e-mailen, telefonon, skype-on, viber-en, instagram-on, twitter-en, ahogy csak szeretnéd (elérhetőségeink az oldal alján).

Akárhogy is vetted fel velünk a kapcsolatot, fotózás előtt minden alkalommal történik egy telefonos vagy e-mailes egyeztetés – fotózás típus függvényében -, hogy minden részletet pontosan átbeszéljünk: milyen jellegű képeket, milyen darabszámban, milyen hátterekkel szeretnél, stb; illetve az sem mellékes, hogy egy kicsit összeismerkedjünk.

Ha már ismerjük a pontos elvárásaidat, leegyeztetünk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot a fotózásra.

Erről minden esetben küldünk ki részedre e-mailen egy „fotózás időpont visszaigazolás” tárgyú e-mailt. Az időpont akkor tekinthető visszaigazoltnak, miután e-mailünkre jóváhagyólag küldtél választ! Válasz hiányában a megbeszélt időpontot 24 órán belül töröljük.

Arra kérünk, hogy lehetőség szerint mindig pontosan érkezz, mert napirendhez vagyunk igazodva, előtted és utánad is nagy valószínűséggel zajlik fotózás, így fontos, hogy az adott időkeretben tudjuk elkészíteni a képeidet. Ha késel, és utánad is van fotózás, akkor a késés idejével a fotózás ideje automatikusan annyival csökken. 

Miután megérkeztél, még egyszer, személyesen átbeszéljük a részleteket, leegyeztetjük a háttereket, esetleges ruhacseréidet, elkészítjük a sminkedet és a frizurádat – ha kérted -, majd elkezdjük a fotózást.

A fotózás során általában ketten vagyunk a stúdióban: egyikőnk fotóz és a technikai paramétereket állítja, másikunk pedig segít beállni a pózokba, kitalálja a Hozzád illő legmegfelelőbb beállásokat (amennyiben igényled).

Fotózást követően az elkészült képeket átválogatjuk, töröljük a szakmailag alkalmatlan képeket, majd online képtárunkba a fotózást követő 48 órán belül feltöltjük a nyers (még utómunkálat nélküli) képeket, melyek közül Te válogatod ki a számodra megfelelőeket. Miután a képeket kiválogattad és a megrendelést elküldted részünkre, mi a kiválasztott képeket maximum 20 napon belül elkészítjük és átadjuk Neked. (A megadott 20 nap a maximális időtartam. Normál esetben kb 1 héten belül átadásra kerülnek a megrendelt képek, de olyan időszakban, amikor rengeteg más jellegű rendezvényfotózásunk van, akkor nem tudjuk vállalni az 1 hetes átadást! Kérjük erről előzetesen érdeklődj, ha sürgős a kész képek átvétele - Köszönjük!)

És itt most egy kicsit álljunk meg ;)

Sokan keresnek meg minket úgy, hogy mi miért nem adjuk át a nyers képeket, miért csak annyi darabszámú képet adunk át, amennyi a csomagunkban van - ha már úgyis jóval több fotó készül; kellenének azok a képek is, melyeket nem retusálunk le. Szeretnénk kiemelni, hogy mi NYERS, UTÓMUNKA NÉLKÜLI KÉPET NEM ADUNK ÁT! Véleményünk szerint a nyers kép nem kép! Az olyan, mintha egy tortát rendelnél, de nem kéred, hogy a cukrász állítsa össze, hanem elviszed a megsütött piskótát és külön az elkészített krémet - viszont Te tortát rendeltél! 

Mi az utómunka, retusálás során kb 5x annyi időt töltünk el a fotóval, mint amit maga a fotózás időtartama jelentett. Akkor retusáljuk le a bőrhibákat, és alkalmazunk olyan képi megjelenéseket, amelyek mi vagyunk és ránk jellemző - így ha minket választasz fotósnak és hozzánk jössz el, akkor jogosan várod el, hogy olyan stílusú és képi világú fotókat kapj, mint amiket weboldalainkon és közösségi média felületeinken is látsz; azonban ezek a fotók nem készülnek el varázsütésre! Ahhoz, hogy az elkattintott képből olyan minőségi fotó legyen, amit referencia anyagainkban látsz, ahhoz bizony idő kell! Ez egy olyan sarkallatos pont, amiből nem tudunk és nem is akarunk engedni. Köszönjük megértésedet!

Természetesen van lehetőség papírkép, fotókönyv, vászonkép, stb rendelésére is, ezeket kérés esetén átbeszéljük.

Időpont módosítás és lemondás – az alábbiakat kérjük ne vedd elrettentésnek, de fontos, hogy tiszteljük és megbecsüljük egymás idejét, munkáját!

Amennyiben a megbeszélt időpontra nem tudsz eljönni, ezt jelzed és helyette ÚJ IDŐPONTOT kérsz:

  • az időpontodat rögtön át tudjuk tenni egy másik időpontra, amennyiben a foglalt fotózás árának az 50%-át elutalod, mint foglaló;
  • időpontot csak 1x módosíthatsz és amennyiben a már leegyeztetett második idöpontra sem jönnél el, úgy a fotózás árának 100%-a lemondási díjként fizetendő!

Amennyiben a megbeszélt időpontra nem tudsz eljönni, új időpontot NEM KÉRSZ és a foglalást LEMONDOD:

  • ha a fotózás időpontja előtt TÖBB, mint 72 órával jelzed, akkor a foglalt fotózás árának az 50%-át lemondási díjként köteles vagy kifizetni;
  • ha a fotózás időpontja előtt KEVESEBB, mint 72 órával jelzed, akkor a foglalt fotózás árának a 100%-át lemondási díjként köteles vagy kifizetni;

AMENNYIBEN A FOTÓZÁSON ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL NEM JELENSZ MEG, KÖTELES VAGY A FOGLALT SZOLGÁLTATÁSOK ÁRÁNAK 200%-ÁT MEGFIZETNI!

A mielőbbi közös együttműködés reményében bízva, üdvözlettel,


Alba Wolf Photo: Fisli Zsuzsanna & Farkas PéterKapcsolat

Cím:
8000 Székesfehérvár, Palotai út 125.
Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012. 
Viber: +36 (70) 671 0005
Whatsapp: +36 (70) 671 0005

Impresszum
Adatvédelmi nyilatkozat

 

Esküvői oldalunkat is ajánljuk szeretettel!

Alba wolf csoport