Jegyesfotózás


Jegyes fotózás az Alba Wolf Photo-val! Na de mi is az a jegyes fotózás? Kezdjük az elején :)

Jegyes fotózásnak hívjuk, amikor hétköznapi ruhában (vagy éppen cseppet sem hétköznapi, hanem alkalmi vagy extravagáns ruhában) készül Rólatok egy fotósorozat. A legfontosabb, hogy nem az esküvői ruhátokban készítjük, az egy másik fotózás témája!

A jegyes fotózás készülhet műtermünkben, szabadtéren, elhagyott kastélyban vagy a természet lágy ölén - akárhogyan is döntötök, széleskörű helyszínválasztékkal várunk, a helyszínt szívesen leszervezzük helyettetek - természetesen mindenféle felár nélkül.

A fotózás nincsen időponthoz kötve, készülhet az esküvő előtt 1-2 héttel, pár hónappal, vagy akár 1 évvel is, így az elkészült fotókat minél szélesebb körben - akár a meghívókhoz, vagy az esküvői fotófalhoz - fel tudjátok használni.

Sokan nem szeretnének jegyes fotózást, mondván, hogy az felesleges, hiszen az esküvői kreatív fotózáson úgyis készülnek majd képek, ami természetesen igaz, mi mégis kifejezetten javasoljuk, hiszen a jegyesfotózáson felszabadultan és nyugodt körülmények között történik a fotózás, nem "nyom" még Titeket az esküvő hamarosan közelgő súlya, felszabadultan és önfeledten tudjátok élvezni egymás társaságát a számotokra leginkább megfelelő és személyiségetekhez leginkább illő helyszínen, így tökéletesen meghitt és szenvedélyes képeket készíthetünk. Sőt, az sem elhanyagolható szempont, hogy a jegyes fotózást tekinthetitek főpróbának, alaposan megismerhettek minket, mi is Titeket, így a Nagy Napon már minden rezzenéseteket ismerni fogjuk és tudni fogjuk, hogy milyen pózok állnak jól Nektek.

A jegyes fotózásról árainkat ITT találjátok »

Várjuk megkereséseteket <3

További részletekért látogasd meg Esküvői oldalunkat!

Skype