Esküvői fotózás


Esküvői fotózás az Alba Wolf Photoval - esküvői fotós páros Székesfehérvárról: férfi és női látásmóddal a meghitt és egyéniségetekre szabott esküvői fotókért!

Mindenki életében az egyik legfontosabb pillanat a házasságkötés napja. Ez fogja meghatározni az eljövendő életeteket, így kulcsfontosságú, hogy a Nagy Nap tökéletes legyen. Ehhez megfelelő szolgáltatókat találni egyáltalán nem egyszerű, hiszen nagyon nehéz eldönteni, hogy mi alapján válasszatok. Szerencsére fotóst választani nem annyira bonyolult, hiszen a referencia képek önmagukért beszélnek. Így reméljük, hogy a galériában szereplő képek meg tudják Nektek mutatni, hogy mi milyen irányvonalat képviselünk: szeretjük a klasszikus, kreatív, romantikus, a párok személyiségéhez illő fotózásokat, ahol az elsődleges hangsúly a fiatal páron van, akik boldog kisugárzását még szebbé és meghittebbé, egyedibbé tudjuk tenni a megfelelő helyszínnel, a kiegészítőkkel, vagy éppen a minimalista stílussal; de ugyanígy szeretjük az extrém és extravagáns fotózásokat is (például: kreatív fotózás edzőteremben, vagy star wars stílusban), ahol mindig van kihívás.

Számunkra elsődleges, hogy megismerjünk Titeket és a Hozzátok leginkább illő fotózást tudjuk prezentálni: nem dolgozunk futószalagon, minden esküvőre egyedileg készülünk fel mind kellékek, mind pózok tekintetében!

Az esküvői fotózás minden feladatát vállaljuk: készülődés fotózástól, esküvői kreatív fotózáson keresztül szertartások és lakodalom fotózásig, vagy akár a bátrabbak részére "trash the dress" fotózást is vállalunk, akár komplett csomagban, akár csak 1-1 részfeladatra is szeretnétek minket felkérni.

Esküvői fotózás árainkat ITT találjátok »

Itt ragadjuk meg az alkalmat, hogy egy fontos részletre felhívjuk a figyelmeteket! Ha minket választotok esküvői fotósaitoknak, mindketten garantáljuk Nektek, hogy teljes és kizárólagos figyelmünket, türelmünket és barátságosságunkat fogjátok érzékelni a fotózások alkalmával, nem leszünk ingerlékenyek, türelmetlenek és figyelmetlenek Veletek, hiszen számunkra az a legfontosabb, hogy nyugodtan, felszabadultan érezzétek magatokat a társaságunkban, így garantáljuk Számotokra a tökéletes, meghitt és egyéniségetekre szabott esküvői fotókat, amiket 20 év múlva is örömmel és szeretettel fogtok majd nézegetni!

Várjuk megkereséseteket! <3

Farkas Péter & Fisli Zsuzsanna

További részletekért látogasd meg Esküvői oldalunkat!

Skype