Fotózás

Áraink forintban értendőek, az ÁFÁ-t tartalmazzák.


Egyéni portré fotózás


Egyéni portré fotózás

Mutasd a legjobb oldalad az egyéni portré fotózás alatt az Alba Wolf Photo inspiráló műtermében, ahol minden oldalról bemutatunk Téged! ;) Lelkes csapatunk lázasan szorgoskodik körülötted, hogy a legjobb formádat hozd egy önbizalomnövelő és vidám hangulatú egyéni portré fotózás alatt! Kívánságod számunkra parancs, az Alba Wolf Photo farkasainak nincsen lehetetlen, tegyél minket próbára! Ne feledd, ha egyéni portré fotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo és az új, designer fotóstúdió!

Áraink


Páros portré fotózás


Páros portré fotózás

Páratlan párosotok a legjobbat érdemli, ezért az Alba Wolf Photo farkasai kreatív és izgalmas díszletek között örökítenek meg Benneteket a páros portré fotózás alatt! Bújj kedvenc szuperhősöd bőrébe, vagy játsszátok el a történelem nagy szerelmespárjait a páros portré fotózás alkalmával! Csak egy szavadba kerül, és személyre szabott 3D-s hátterekkel, egyedi kellékekkel, és inspiráló ötletekkel lep meg az Alba Wolf Photo lelkes csapata! Ne feledjétek, ha páros portré fotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo és az új, designer fotóstúdió!

Áraink


Családi fotózás


Családi fotózás

Eláruljuk, hogy az Alba Wolf Photo családi fotózás csomagjával több legyet is üthetsz egy csapásra! Ugyanis a baba-mama összebújását megörökítő képek, a gyerkőc és apuka bolondozását dokumentáló felvételek mellett hárman párban lesztek a főszereplői a családi fotózás sorozat legtöbb darabjának! Hívd meg a nagyiékat is az Alba Wolf Photo stúdiójába, és hadd bolondozzanak ők is a csemetékkel egy-egy szívmelengető felvételen! Ne feledd, ha családi fotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo és az új, designer fotóstúdió!

Áraink


Gyermek fotózás


Gyermek fotózás

Rosszcsontok vagy kis angyalok? A szívünk csücskei a gyerkőcök, ezért is imádjuk gyermek fotózás csomagunkat! Szót értünk a legkisebbekkel, és a tinikkel is azonnal egy hullámhosszra kerülnek az Alba Wolf Photo farkasai, majd meglátod! A gyermek fotózás rendezői maguk a főszereplők, így igazán egyedi és különleges minden egyes alkalom, sőt, az Alba Wolf Photo még rá is tesz egy lapáttal, hogy ötletekben ne legyen hiány a gyermek fotózás alatt! Ne feledd, ha gyermek fotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo és az új, designer fotóstúdió!

Áraink


Újszülött fotózás


Újszülött fotózás

Hihetetlen gyorsan felcseperednek a gyerkőcök, ezért ne hagyd, hogy elrohanjanak Mellettetek az évek! Az Alba Wolf Photo újszülött fotózás csomagja a nagyi kedvence lesz! És Ti is megörültök majd bababarát stúdiónk láttán, ahol még pelenkázó és babasarok is van – itt minden a Ti kényelmeteket szolgálja! Tudtad, hogy az Alba Wolf Photo farkasai szelíd jószágokká válnak a törékeny csöppség mellett az újszülött fotózás alatt, így a pici bátran gőgicsélhet, nevetgélhet? Ne feledd, ha újszülött fotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo és az új, designer fotóstúdió!

Áraink


Kismama fotózás, babaváró fotózás


Kismama fotózás, babaváró fotózás

Kis pocak vagy nagy pocak? Az Alba Wolf Photo lelkes csapata alig várja, hogy trendi és bevállalós kismamákról készíthessen szívmelengető felvételeket egy babaváró fotózás, kismama fotózás alkalmával! Észbontó, vicces és megható ötletek lapulnak az Alba Wolf Photo farkasainak tarsolyában, hogy az örömteli hónapok még vidámabbak legyenek! Kismama fotózás, babaváró fotózás csomagunk teljesen személyre szabott, az országban egyedi megoldásokkal, és sok-sok meglepetéssel vár! Ne feledd, ha kismama fotózás, babaváró fotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo és az új, designer fotóstúdió!

Áraink


Boudoir fotózás, egyéni erotikus fotózás


Boudoir fotózás, egyéni erotikus fotózás

Egy csipetnyi báj, egy leheletnyi glamour az Alba Wolf Photo farkasainak szervezésében! Fedd fel a bájaidat boudoir fotózás, egyéni erotikus fotózás csomagunkkal, de közben maradj titokzatos! Nyílj meg, légy kacér, de tudd, a kevesebb néha több! Hogy hogyan csináld? Az Alba Wolf Photo csapata megmutatja! Te pedig mutatkozz be egy új oldaladról, tuningold fel az önbizalmadat a boudoir fotózás, egyéni erotikus fotózás segítségével (mert gyönyörű vagy, nekünk elhiheted), és fogadd a bókokat a kedvesedtől! Ne feledd, ha boudoir fotózás, egyéni erotikus fotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo és az új, designer fotóstúdió!

Áraink


Páros erotikus fotózás


Páros erotikus fotózás

Elcsábíthatnak Titeket az Alba Wolf Photo farkasai egy páros erotikus fotózás csomaggal? Lepjétek meg magatokat egy pikáns és érzéki sorozattal, ünnepeljétek a szerelmeteket egy rendhagyó naptárral vagy egy titkos, csak Nektek szóló szexi albummal! Az Alba Wolf Photo diszkrét környezetben, maximális profizmussal vár Benneteket, hogy teljesen feloldódjatok a páros erotikus fotózás alatt. Bevállaljátok? Ne feledjétek, ha páros erotikus fotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo és az új, designer fotóstúdió!

Áraink


Tablófotózás


Tablófotózás

Fiúk és lányok, figyelem! Legyen élmény a tablófotózás! Felejtsétek el a ciki osztályképeket, ne szégyenkezzetek béna szalagavatós felvételek miatt, nincs többé nyomi tablókép, mert az Alba Wolf Photo tablófotózás csomagjával jön a felmentő sereg! A profi fotós nemcsak ugatja a szakmát, de azt is tudja, hogy egy ilyen eseményen mindennek és mindenkinek tökéletesnek kell lennie! Az Alba Wolf Photo osztályfotó-specialistája alig várja, hogy megismerkedjen Veletek! Ne feledjétek, ha tablófotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo és az új, designer fotóstúdió!

Ajánlatot kérek


Jegyesfotózás


Jegyesfotózás

Fogd karon a jegyesed, és váltsd meg a jegyed egy felejthetetlen kalandra! Az Alba Wolf Photo jegyesfotózás csomagja ugyanis forradalmasítja a lánykérés megható vagy éppen humoros pillanatait! Fergeteges jegyesfotózás személyre szabott díszletekkel, egyedi helyszíneken az Alba Wolf Photo farkasainak zseniális tálalásában! Készen állsz? Ne feledd, ha jegyesfotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo és az új, designer fotóstúdió!

Ajánlatot kérek


Esküvői fotózás


Esküvői fotózás

Elérkezett a várva várt nagy nap, és Te azon aggódsz, hogy lesz-e valaki, aki méltóképp dokumentálja életed legfontosabb eseményét? Na, ne! Esküvői fotózás? Az Alba Wolf Photo a megoldás! Elég egy telefon, és az igényeidnek megfelelő, fenomenális albummal kedveskedünk Neked – az elégedett mosoly nemcsak a képeken, hanem az esküvői fotózás felvételeit látva is garantált!  Te csak élvezd ki a pillanatot, az Alba Wolf Photo farkasai pedig megörökítik. Ne feledd, ha esküvői fotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo!

Ajánlatot kérek


TTD Trash The Dress fotózás


TTD Trash The Dress fotózás

Ha nem szeretnétek eltenni az ünnepi öltözéket, vagy nem akartok érte egy vagyont adni, netán valami emlékezetesre vágytok, itt a megoldás: az Alba Wolf Photo TTD - Trash The Dress fotózás csomagja! A lényege, hogy tönkretesszük a rucikat (angolul: trash the dress), amelyekre addig kínoson vigyáztunk. Nagyon felszabadító sárban dagonyázni vagy éppen festékszóróval nekiesni a tüllnek, mindezt az Alba Wolf Photo kameralencséi előtt, egy extrém, kreatív TTD - Trash The Dress fotózás alkalmával. Ne feledd, ha TTD - Trash The Dress fotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo!

Ajánlatot kérek


Háziállat fotózás, kisállat fotózás


Háziállat fotózás, kisállat fotózás

Hogy miért nem ijednek meg a háziállat fotózás, kisállat fotózás alatt kis kedvenceid az Alba Wolf Photo farkasaitól? 1: mert nem vicsorgunk, hanem vigyorgunk, 2: titokban lepaktáltunk a takaros kertek lakóival, hogy az ismerős környezetben otthonosan mozgó laza állatkákról készíthessünk találó portrékat és életképeket. De a háziállat fotózás, kisállat fotózás felvételein Te is főszereplő lehetsz! Gyere el az Alba Wolf Photo stúdiójába, ha egy pajkos cicával vagy egy játékos ebbel osztod meg a mindennapjaid, ezektől a képektől garantáltan elolvadsz majd! Ne feledd, ha háziállat fotózás, kisállat fotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo és az új, designer fotóstúdió!

Áraink


Modell portfólió fotózás


Modell portfólió fotózás

Helló világ, itt a modellek új nemzedéke! Szeretnél Te is berobbanni a köztudatba, és a divatvilág üdvöskéje lenni egy zseniális modell portfólió fotózás segítségével? Itt a helyed az Alba Wolf Photo csapatánál, ha egy lehengerlő bemutatkozásra vágysz! Mutasd meg a Benned rejlő vadító dögöt, a végzet asszonyát, a szende tinit és az önfeledt hercegnőt! Nem vagy egy klasszikus szépség, öreg vagy már a modell portfólió fotózás csomaghoz? Ugyan már, jelentkezz bátran az Alba Wolf Photo farkasainál, a különleges szebb, mint a szabványos, és nincsen korhatár! Ne feledd, ha modell portfólió fotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo és az új, designer fotóstúdió!

Ajánlatot kérek


Rendezvényfotózás


Rendezvényfotózás

Kicsi vagy nagy? Az Alba Wolf Photo rendezvényfotózás csomagjában nem a méret a lényeg! Profi fényképészünk és stábunk a többezres eseményekkel is ugyanolyan jól elbír, mint a meghitt hangulatú családi rendezvényekkel. Az Alba Wolf Photo fotósa mindig jókor van jó helyen, hogy a rendezvényfotózás lehető legelőnyösebb és legmutatósabb felvételeit nyújthassa át Neked. Tökéletes fények, és mindenki csak úgy ragyog! Kell ennél több? Ne feledd, ha rendezvényfotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo!

Ajánlatot kérek


Fotóriporter


Fotóriporter

Mi nem csak képekben mondjuk el, ez annál sokkal több. A jó fotóriporter dokumentál, mesél és narrál, minden fontos mozzanatról beszámol, megörökíti az apró részleteket és ott van a nagy horderejű döntéseknél, nyilatkozatoknál, fellépéseknél… Az Alba Wolf Photo csapata és a rettenthetetlen fotóriporter a háttérbe húzódva, szorgalmasan és diszkréten dolgozik, hogy az igazán fontos dolgok legyenek előtérben. Keresd az Alba Wolf Photo farkasait, és bízd ránk a vizuális tartalmat! Minőséget képviselünk. Ne feledd, ha fotóriporter, akkor irány az Alba Wolf Photo!

Ajánlatot kérek


Koncertfotózás


Koncertfotózás

Van egy feltörekvő bandád, és lelkiismeretes és belevaló fotóst keresel a reklámokhoz, weboldaladhoz? Válaszd az Alba Wolf Photo koncertfotózás csomagját! Esetleg rendezvényszervezőként van szükséged egy ízig-vérig profira, aki tudja, hogyan kell fényképezni a villódzó fényeket, a színpadon ugráló énekeseket és táncosokat? Jó helyen jársz, ha koncertfotózás specialistát keresel! Az Alba Wolf Photo farkasai számára nincsen lehetetlen, szóval jöhetnek a sztárfellépők! Ne feledd, ha koncertfotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo!

Ajánlatot kérek


Vadvilág fotózás


Vadvilág fotózás

Gyerekeknek készítesz oktató bemutatót vagy a vadásztársaság összejövetelére kellene néhány igazán lenyűgöző felvétel? Akkor az Alba Wolf Photo farkasai Neked találták ki a vadvilág fotózás csomagot! Nagy természetjárók vagyunk, vadon élő barátainkkal pedig jó kapcsolatot ápolunk, úgyhogy az Alba Wolf Photo stábja garantálja, hogy az erdő és mező lényei a lehető legszebb arcukat mutatják majd a Neked összeállított vadvilág fotózás sorozatban. Ne feledd, ha vadvilág fotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo!

Ajánlatot kérek


Divatfotózás


Divatfotózás

Követed vagy diktálod a divatot? Ha mindkettő, készíttesd katalógusod, honlapod, webáruházad vagy magazinod fényképeit az Alba Wolf Photo divatfotózás csomagjával! Mi ismerjük a legjobb szögeket, a legelőnyösebb beállításokat… Profi fotósunk lenyűgöző képeket készít Neked a divatfotózás alatt, szóval a technikai részét bátran ránk bízhatod! Te csak hozd a formabontó ruhákat és a jövő outfitjeit, a többit bízd az Alba Wolf Photo csapatára! Ne feledd, ha divatfotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo és az új, designer fotóstúdió!

Ajánlatot kérek


Lovas fotózás


Lovas fotózás

Az Alba Wolf Photo szelíd farkasai a helyi lovas klub tiszteletbeli tagjai, annyit időzünk a nemes paripákkal… Egyszerűen imádjuk a lovakat, ezért ismerjük minden rezdülésüket, és tudjuk, hogyan kell őket megszólítani, hogy szívesen pózoljanak a kamerának a lovas fotózás alatt. Lehet nyugis, legelészős a lovas fotózás, de vad, ugratós és sportos sorozat is, az Alba Wolf Photo csapata nem ismer lehetetlent. Az eredmény: tűpontos és szemet gyönyörködtető képek. Ne feledd, ha lovas fotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo!

Ajánlatot kérek


Tájfotózás


Tájfotózás

Megkapó hátterek kellenek a munkádhoz? Varázslatos tájakról készült meseszép fotókra van szükséged? Csak mondd el az Alba Wolf Photo stábjának, hogy mit szeretnél, és válogass már kész tájfotózás albumunk többezres adatbázisából. Vagy mutasd meg, hol készítsünk fotókat, és írd le, milyen felvételeket rendelnél az Alba Wolf Photo világjáró farkasaitól, hogy olyan tájfotózás sorozatokkal lephessünk meg, hogy a szavad is eláll! Ne feledd, ha tájfotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo!

Ajánlatot kérek


Reklámfotózás


Reklámfotózás

Az Alba Wolf Photo csapata számára nem újdonság, hogy az ember vizuális lény, és a reklámon is a kép az, ami először megfogja, nem pedig a remek szöveg. Szóval, ha hatékony, vevőcsalogató kampányra vágysz, ne bízd a reklámfotózás látványelemeit a véletlenre. Inkább az Alba Wolf Photo profi fotósára és tapasztalt marketingesére, akik tudják, mitől döglik a légy! Legyél Te a legsikeresebb üzletember reklámfotózás csomagunkkal! Ne feledd, ha reklámfotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo és az új, designer fotóstúdió!

Ajánlatot kérek


Gasztro fotózás, Ételfotózás


Gasztro fotózás, Ételfotózás

Ismered a tökéletes gasztro fotózás, ételfotózás öt titkát? Hívd meg az Alba Wolf Photo farkaséhes tagjait az éttermed megnyitó estjére, vagy terveztesd meg az ínyenc fogások mesteri fényképeit velünk, és a látványtól garantáltan összefut a nyál a honlapodra látogatók szájában! Gasztro fotózás, ételfotózás kínálatunkban izgalmas a körítés, trendi és egyedi a díszlet – hogy rengeteg legyen az éhes vendég! Mire vársz még? Hívd az Alba Wolf Photo csapatát! Nem fog a sült galamb a szádba repülni! Ne feledd, ha gasztro fotózás, ételfotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo és az új, designer fotóstúdió!

Ajánlatot kérek


Sportfotózás


Sportfotózás

Legyen élmény a sportfotózás! Mindened a sakk? Vagy a küzdősportokért rajongsz? Esetleg ki sem lehet imádkozni a versenyautóból? Mindegy, hogy a labdajátékokért vagy oda, vagy a vízben érzed magad elemedben, az Alba Wolf Photo tagjai tudják, hogy ha extrém sportfotózás csomagunkat választod, azt mi sem ússzuk meg szárazon! Ezért ha kell, az Alba Wolf Photo farkasai mocira pattannak, felöltik a búvárszerkót, vagy az oldalvonalon szurkolnak, hogy a legjobb, tűpontos felvételekkel lepjenek meg! Ne feledd, ha sportfotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo!

Ajánlatot kérek


Fotótúra fotózás


Fotótúra fotózás

Kiránduljatok velünk! Válasszátok az Alba Wolf Photo fotótúra csomagját! Hogy miért? Mert így a családi albumba fantasztikus tájak, nyüzsgő városok, és a műemlékekről regélő tökéletes fotók kerülhetnek, Ti pedig bármi előtt pózoltok, az Alba Wolf Photo fényképésze a lehető legjobb szögből készíti el a képeket. Így Ti magatokba szívhatjátok az élményt a fotótúra alatt, és nem kell többé a kamerával bíbelődni és egymást fényképezni, minden fotón együtt szerepelhettek. Próbáljátok ki! Ne feledjétek, ha fotótúra fotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo!

Ajánlatot kérek


Jármű fotózás


Jármű fotózás

Born to be wild! Ha Te vagy az aszfalt ördöge, vagy motoroddal imádjátok a végtelen utakat róni, itt az idő, hogy ezt egy vagány jármű fotózás sorozaton is megörökítsétek az Alba Wolf Photo segítségével! Ha pedig egy irigylésre méltó oldtimer a Tiéd, esetleg most nyíló autószalonodhoz kellenek nagyszerű, vonzó felvételek, csörögj az Alba Wolf Photo farkasaira, személyre szabott megoldásokkal és felturbózott jármű fotózás csomagokkal várunk! Ne feledd, ha jármű fotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo!

Ajánlatot kérek


Építmények fotózás


Építmények fotózás

Micsoda helyek, mennyi titokzatos történet! Az építmények fotózás csomag mindig mesés kalandokat rejt! Bárcsak mesélni tudnának a házak, mennyi meghökkentő sztorival nyűgöznének le Bennünket! Az Alba Wolf Photo viszont azért van itt, hogy Téged nyűgözzön le az olyan házakról és lakásbelsőről készült fotókkal, amelyek szinte megszólalnak. Ha eladnád, válaszd az Alba Wolf Photo építmények fotózás csomagját, és a legjobbat hozzuk ki a kuckódból! Ha pedig csak gyönyörködnél, egy ilyen felvételt bátran bekeretezhetsz majd! Ne feledd, ha építmények fotózás, akkor irány az Alba Wolf Photo!

Ajánlatot kérek


Ajándékutalvány


Ajándékutalvány

Végre, itt az Alba Wolf Photo ajándékutalvány! Ha tanácstalan vagy, hogy mivel adhatnál valami igazán személyre szólót a számodra kedves embereknek (és kisállatoknak :D), lepd meg a szeretteidet egy varázslatos élménnyel! Az ajándékutalvány minden csomagunkra beváltható, igazi Jolly Joker! Ezzel nem lősz mellé! Az Alba Wolf Photo farkasai már csak tudják! Ne feledd, ha ajándékutalvány, akkor irány az Alba Wolf Photo és az új, designer fotóstúdió!

Ajánlatot kérek


Rendezvényszervezés


Rendezvényszervezés

Nem lesz elég parkolóhely, hova tegyük a kabátokat? És mit szól majd hozzá a polgármester? Csak semmi para, hívd az Alba Wolf Photo csapatát, ha kihívás a rendezvényszervezés! Nem a méret a lényeg, az Alba Wolf Photo farkasai ismerik a rendezvényszervezés farkastörvényeit, ezért Neked csak hátra kell dőlnöd, mi intézzük a helyszínt és a berendezést. Mindenre gondolunk és mindenről gondoskodunk! Tegyél minket próbára!

Ajánlatot kérek


Grafikai munkák


Grafikai munkák

Grafikai munkák a hagyományos, letisztult és elegáns dizájntól a trendi és meghökkentő formátumig! A vázlatos tervektől a komplett ötletig bármilyen elképzeléssel felkeresheted az Alba Wolf Photo profi stábját: elkészítjük honlapodat, plakátjaidat és szórólapjaidat, sőt, ütős reklámmal dobjuk fel a megjelenésedet online és offline fórumokon is. Mi nem csak álmodozunk: csapj le grafikai munkák spéci csomagunkra, és az Alba Wolf Photo gurujai megálmodják, megtervezik – és megvalósítják a legmerészebb vágyaidat!

Ajánlatot kérek


Skype