Fotózás


 

EGYÉNI & PÁROS PORTRÉ

Tudtad, hogy milyen balesetveszélyes a szelfi? Inkább gyere el hozzánk, és menő portréképekkel teszünk boldoggá! Ha velünk készítteted a fényképeidet, nem kell szégyenkezni a béna háttér vagy a rossz fényviszonyok miatt! Legyen Neked a legkirályabb Facebook-profilod, kérj időpontot még ma! Gyere el, legyél az inspirációnk, és próbáld ki magad modellként!

{elvalaszto}

CSALÁD

Eláruljuk, hogy egy családi fotózással több legyet is üthetsz egy csapásra! Ugyanis a baba-mama összebújását megörökítő képek, a gyerkőc és apuka bolondozását dokumentáló felvételek mellett hárman párban lesztek a főszereplői a sorozat legtöbb darabjának! Hívd meg a nagyiékat is, és hadd bolondozzanak ők is a csemetékkel egy-egy szívmelengető felvételen!

{elvalaszto}

ÚJSZÜLÖTT / BABAVÁRÓ / GYERMEK

Nincs tündéribb egy puhe-puha bőrű kisbabánál, akit féltőn tart a karjában a büszke apuka és a boldog anyuka. Mi tudjuk, hogyan bánjunk egy ilyen törékeny csöppséggel, így bababarát környezetben várunk Benneteket, ha meg szeretnétek örökíteni a kis jövevény első mosolyát és rácsodálkozását a világra! Legyen a Tiétek egyik személyre szabott, egyedi albumunk!

{elvalaszto}

ESKÜVŐ

Elérkezett a várva várt nagy nap, és Te azon aggódsz, hogy lesz-e valaki, aki méltóképp dokumentálja életed legfontosabb eseményét? Na, ne! Elég egy telefon, és az igényeidnek megfelelő, fenomenális albummal kedveskedünk Neked – az elégedett mosoly nemcsak a képeken, hanem a fotókat látva is garantált!  Te csak élvezd ki a pillanatot, mi pedig megörökítjük.

{elvalaszto}

EROTIKUS / GLAMOUR

Egy csipetnyi báj, egy leheletnyi glamour! Fedd fel a bájaidat, de közben maradj titokzatos! Nyílj meg, légy kacér, de tudd, a kevesebb néha több! Hogy hogyan csináld? Megmutatjuk! Te pedig mutatkozz be egy új oldaladról, tuningold fel az önbizalmadat (mert gyönyörű vagy, nekünk elhiheted), és fogadd a bókokat a kedvesedtől!

{elvalaszto}

DIVAT / FASHION

Követed vagy diktálod a divatot? Ha mindkettő, készíttesd katalógusod, honlapod, webáruházad vagy magazinod fényképeit nálunk! Mi ismerjük a legjobb szögeket, a legelőnyösebb beállításokat… Profi fotósunk lenyűgöző képeket készít Neked, szóval a technikai részét bátran ránk bízhatod! Te csak hozd a formabontó ruhákat és a jövő outfitjeit! 

{elvalaszto}

ISKOLAI & TABLÓ

Fiúk és lányok, figyelem! Felejtsétek el a ciki osztályképeket, ne szégyenkezzetek béna szalagavatós felvételek miatt, nincs többé nyomi tablókép, mert jön a felmentő sereg! A profi fotós nemcsak ugatja a szakmát, de azt is tudja, hogy egy ilyen eseményen mindennek és mindenkinek tökéletesnek kell lennie! Osztályfotó-specialistánk alig várja, hogy megismerkedjen Veletek!

{elvalaszto}

RENDEZVÉNY

Kicsi vagy nagy? Nálunk nem a méret a lényeg! Profi fényképészünk és stábunk a többezres eseményekkel is ugyanolyan jól elbír, mint a meghitt hangulatú családi rendezvényekkel. Mindig jókor van jó helyen, hogy a lehető legelőnyösebb és legmutatósabb felvételeket nyújthassa át Neked. Tökéletes fények, és mindenki csak úgy ragyog! Kell ennél több?

{elvalaszto}

FOTÓRIPORTER

Mi nem csak képekben mondjuk el, ez annál sokkal több. A jó fotóriporter dokumentál, mesél és narrál, minden fontos mozzanatról beszámol, megörökíti az apró részleteket és ott van a nagy horderejű döntéseknél, nyilatkozatoknál, fellépéseknél… A háttérbe húzódva, szorgalmasan és diszkréten dolgozik, hogy az igazán fontos dolgok legyenek előtérben. Keress minket, és bízd ránk a vizuális tartalmat! Minőséget képviselünk.

{elvalaszto}

LESIFOTÓS

Nem szép dolog a kukkolás, de ha kandi kamera-módszerrel meglepnéd a haverodat, vagy egy meghitt eseményt örökítenél meg úgy, hogy a fotós észrevétlen maradjon – akkor már öltjük is fel a láthatatlanná tévő köpenyünket, és a helyszínt előzetesen alaposan felmérve kitaláljuk, hol rejtőzzünk el úgy, hogy a lehető legtutibb képekkel vegyünk le a lábadról!

{elvalaszto}

KONCERT

Van egy feltörekvő bandád, és lelkiismeretes és belevaló fotóst keresel a reklámokhoz, weboldaladhoz? Esetleg rendezvényszervezőként van szükséged egy ízig-vérig profira, aki tudja, hogyan kell fotózni a villódzó fényeket, a színpadon ugráló énekeseket és táncosokat? Jó helyen jársz! Nincsen számunkra lehetetlen, szóval jöhetnek a sztárfellépők!

{elvalaszto}

VADVILÁG

Gyerekeknek készítesz oktató bemutatót vagy a vadásztársaság összejövetelére kellene néhány igazán lenyűgöző felvétel? Bízd ide! Nagy természetjárók vagyunk, vadon élő barátainkkal pedig jó kapcsolatot ápolunk, úgyhogy garantáljuk, hogy az erdő és mező lényei a lehető legszebb arcukat mutatják majd a Neked összeállított sorozatban. 

{elvalaszto}

ÁLLATVILÁG / CSALÁDI KEDVENCEK

Lepaktáltunk a közeli állatkertek lakóival, az erdők és mezők csodás teremtményeivel, hogy az ismerős környezetben otthonosan mozgó laza állatkákról készíthessünk találó portrékat és életképeket. Ezeken a fotókon most Te is főszereplő lehetsz! De akkor is gyere el, ha egy pajkos cicával vagy egy játékos ebbel osztod meg a mindennapjaid, ezektől a képektől garantáltan elolvadsz majd!

{elvalaszto}

LOVAS

A helyi lovas klub tiszteletbeli tagjai vagyunk, annyit időzünk a nemes paripákkal… Egyszerűen imádjuk a lovakat, ezért ismerjük minden rezdülésüket, és tudjuk, hogyan kell őket megszólítani, hogy szívesen pózoljanak a kamerának. Lehet nyugis, legelészős fotó, de vad, ugratós és sportos sorozat is, nem ismerünk lehetetlent. Az eredmény: tűpontos és szemet gyönyörködtető képek.

{elvalaszto}

TÁJ

Megkapó hátterek kellenek a munkádhoz? Varázslatos tájakról készült meseszép fotókra van szükséged? Csak mondd el, mit szeretnél, és válogass már kész fotóink többezres adatbázisából. Vagy mutasd meg, hol készítsünk fotókat, és írd le, milyen felvételeket rendelnél tőlünk, hogy olyan sorozatokkal lephessünk meg, hogy a szavad is eláll!

{elvalaszto}

REKLÁM

Az ember vizuális lény, és a reklámon is a kép az, ami először megfogja, nem pedig a remek szöveg. Szóval, ha hatékony, vevőcsalogató reklámra vágysz, ne bízd a látványelemeket a véletlenre. Inkább profi fotósunkra és tapasztalt marketingesünkre, akik tudják, mitől döglik a légy! Legyél Te a legsikeresebb üzletember!

{elvalaszto}

ÉTEL

Ismered a tökéletes ételfotó öt titkát? Hívj meg minket éttermed megnyitó estjére vagy terveztesd meg az ínyenc fogások mesteri fényképeit velünk, és a látványtól garantáltan összefut a nyál a honlapodra látogatók szájában! Izgalmas körítés, trendi és egyedi díszlet – és rengeteg éhes vendég! Mire vársz még? Nem fog a sült galamb a szádba repülni! 

{elvalaszto}

STOCK

Profi háttérképekre van szükséged, vagy a weboldaladat turbóznád fel olcsó, de egyedi és csúcsminőségű képekkel? Akkor bemutatjuk a stock fotókat. Itt több ezer kép vár Rád egy helyen. A bőség zavara? Lelkes csapatunk segít célirányosan keresni, rendszerezni, de még ötleteket is ad, hogy hová milyen kép lesz az igazán ütős választás. Jól hangzik?

{elvalaszto}

SPORT

Mindened a sakk? Vagy a küzdősportokért rajongsz? Esetleg ki sem lehet imádkozni a versenyautóból? Mindegy, hogy a labdajátékokért vagy oda, vagy a vízben érzed magad elemedben, tudjuk, hogy egy extrém élményt mi sem úszunk meg szárazon! Ezért ha kell, mocira pattanunk, felöltjük a búvárszerkót, vagy  az oldalvonalon szurkolunk, hogy a legjobb, tűpontos felvételekkel lepjünk meg!

{elvalaszto}

UTAZÁS

Kiránduljatok velünk! Hogy miért? Mert így a családi albumba fantasztikus tájak, nyüzsgő városok, és a műemlékekről regélő tökéletes fotók kerülhetnek, Ti pedig bármi előtt pózolhattok, mi a lehető legjobb szögből készítjük el a képeket. Így Ti magatokba szívhatjátok az élményt, és nem kell többé a kamerával bíbelődni és egymást fényképezni, minden fotón együtt szerepelhettek. Próbáljátok ki!

{elvalaszto}

JÁRMŰ

Born to be wild! Ha Te vagy az aszfalt ördöge, vagy motoroddal imádjátok a végtelen utakat róni, itt az idő, hogy ezt egy vagány sorozaton is megörökítsétek! Ha pedig egy irigylésre méltó oldtimer a Tiéd, esetleg most nyíló autószalonodhoz kellenek nagyszerű, vonzó felvételek, csörögj ránk, személyre szabott megoldásokkal várunk!

{elvalaszto}

LÉGI

Ettől garantáltan szárnyra kapsz! A repülőgépek és mindenféle levegőben sikló szerkezet nagy rajongói vagyunk, nem rettenünk meg a magasságtól sem! Adrenalinfüggő fotósunk bátran felcsimpaszkodik bárhová, hogy éles, minőségi és lenyűgöző felvételekkel nyűgözzön le, miközben irányítod a vasmadarat. A száguldó járművek bemutatóin sem lesz egyetlen elmosódott kép sem, erre mérget vehetsz!

{elvalaszto}

GYÓGYÁSZAT

Magánrendelők, wellnessközpontok figyelem! Honlapodhoz, a prospektusokhoz más és más felvételekre, esetleg interaktív tartalmakra van szükség. Mi tudjuk, hogy melyek a vevőcsalogató fotók, milyen a mutatós dizájn, és mely stílus számít ma igazán trendinek, amely egyszerre modern és megbízhatóságot sugárzó. A gyógyítás és az egészség nekünk is szívügyünk, tegyünk a sikeredért együtt!

{elvalaszto}

MAKRÓ

Tisztázzuk! Hogy semmi se legyen homályos, főleg egy makrófotó ne! A szakma nagyjaitól lestük el a közeli felvételek csínját-bínját, így biztos lehetsz benne, hogy ha egy új termékről, céged árucikkeiről pár centiről kell elkattintani egy sorozatot, akkor itt a legmagasabb minőséget kapod! Ezek a részletgazdag fényképek a szkeptikusokat is meggyőzik! Ugye, már nem is olyan távoli az áttörés?

{elvalaszto}

ÉPÍTÉSZET

Micsoda helyek, mennyi titokzatos történet! Bárcsak mesélni tudnának a házak, mennyi izgalmas sztorival nyűgöznének le bennünket! Mi viszont azért vagyunk itt, hogy Téged nyűgözzünk le az olyan házakról és lakásbelsőről készült fotókkal, amelyek szinte megszólalnak. Ha eladnád, válassz minket, és a legjobbat hozzuk ki a kuckódból! Ha pedig csak gyönyörködnél, egy ilyen felvételt bátran bekeretezhetsz majd!

{elvalaszto}

SZÉPMŰVÉSZET

Tudjuk, hogy milyen nehéz egy üveg mögött lévő festményről tükröződésmentes felvételt készíteni, vagy remekművekről olyan fotókat, amelyek az anyagot és a színeket hűen visszaadják. Viszont profi fotósunk a téma mestere, úgyhogy katalógusfotóidat, aukciós sorozataidat vagy bármilyen antik tárgyról készülő felvételeidet kiváló minőségben elkészíti Neked!

 
Fotózás


Skype